Author: ОМ ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИЈА

Конвенција „ВМРО за Македонија“, говор на лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски

На промотивната конвенција на коалицијата “ВМРО за Македонија“ од салата на Македонската опера и балет беа упатени пораките до граѓаните да се обединат, да не ги делат партиите и да не внесуваат омраза помеѓу нив.

 

Формирана коалицијата „ВМРО за МАКЕДОНИЈА“

ВМРО-Народна партија, Обединети за Македонија и Достоинство денеска на прес конференција во Александар Палас официјално ја претставија коалицијата „ВМРО за Македонија“.

Говорот на Претседателот на Обединети за Македонија, господинот Љубе Бошкоски: