ОМ на средба со ИРИ

Ѓорѓи Станковски и Деан Димчевски од Обединети за Македонија имаа средба во Меѓународниот републикански институт (ИРИ) каде имаше пријателски разговор и претставување на организацијата.

На средбата беше и господинот Овен Паун – резидентен директор на програмата во Македонија.


САД е сојузник и стратешки партнер на Република Северна Македонија, но и верен пријател, што може да се забележи уште од независноста. Така и ќе остане во иднина.