Делегација на Обединети за Македонија положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Делегација на Обединети за Македонија, предводена од претседателот Љубе Бошкоски, положи свежо цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата „Св. Спас“ во Скопје по повод 116 годишнината од смртта и оддаде почит на големиот револуционер.