Ден: д.м.г

Делегација на ОМ на прием на Бугарската Амбасада по повод 3-ти Март

Делегација на Обединети за Македонија на приемот на Амбасадата на Р. Бугарија по повод Националниот празник 3. Март:

Остварените средби со Амбасадорот на Република Бугарија во нашата земја, Н.Е. Ангел Ангелов и со Симеон Попов, советник на Андреј Ковачев, заменик-претседател на Европската Народна Партија се потврда за заложбите за добрососедство и за создавање проектни поврзувања за натамошно унапредување на билатералните односи и сестран развој.