Ден: д.м.г

Говорот на Михаил Новковски на одбележувањето девет години ОМ

Претседателот на Обединета младина за Македонија Михаил Новковски и член на претседателството на Обединети за Македонија  на прославата девет години Обединети за Македонија

Неговиот говор ви го пренесуваме во целост

 

 

Фотографија на Обединети за Македонија.