Обединети за Македонија оддаде почит на македонскиот великан Гоце Делчев

Делегација на Обединети за Македонија предводена од членот на претседателството Михаил Новковски му оддаде почит на македонскиот великан Гоце Делчев одбележивајки 115 години од смртта се потсеќаме на делата и борбата за национална и духовна слобода на македонците и македонскиот народ .