Нападот врз пратеник и лидер на партија е напад врз граѓаните и собранието

С О О П Ш Т Е Н И Е

за медиумите

 

Обединети за Македонија најостро го осудува нападот на претеникот и лидер на ЛДП Горан Милевски, со нападот врз господинот Милевски беше нападното собранието и граѓаните кој го избрале да ги претставува во законодавниот дом.Ги повикуваме надлежните институции во нај кус можен рок да го расчистат случајот и сторителот да ја добие заслужената казна.

Центар за комуникации 26.03.2018

 

ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА