Претседателот Бошкоски за Водици во Охрид

Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски на денешниот голем христијански празник присуствуваше на празнувањето во Охрид каде се потопуваше светиот крст и се осветуваат водите на охридското езеро.