Претседателот Бошкоски во посета на Општина Вевчани и Вевчанскиот Карневал

Фотографија на Обединети за Македонија.

Фотографија на Обединети за Македонија.

Фотографија на Обединети за Македонија.

Фотографија на Обединети за Македонија.