Отворен општинскиот штаб во Кисела Вода

На отворањето на штабот во Кисела Вода, Претседателот на ОМ истакна дека имаме јасна визија за Македонија, знаеме како треба да се гради земјата и со какви проблеми е соочена. Ние имаме решенија за тие проблеми:

„Како десничарска, демохристијанска партија ќе направиме се за да го вратиме достојниот живот во Македонија, кој е изгубен“