Ден: д.м.г

Отворен општинскиот штаб во Кисела Вода

На отворањето на штабот во Кисела Вода, Претседателот на ОМ истакна дека имаме јасна визија за Македонија, знаеме како треба да се гради земјата и со какви проблеми е соочена. Ние имаме решенија за тие проблеми: (more…)