Почитувани браќа и сестри нека ни е честит празникот Свети Климент Охридски

 

Фотографија на Обединети За Македонија Ѓорче Петров.

Почитувани браќа и сестри , Нека ни е честит празникот Свети Климент Охридски .

Овој ден уште еднаш не потсетува на нашата богата култура и историја која иницира на писменоста. Нека е вечен и бесмртен празникот ! Нека е вечна и бесмртна Македонија ! Со почит , ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА !