Се отвори нов штаб на ОМ во Крива Паланка

На 02.12.2017 се свечено се отвори нов штаб на Обединети за Македонија во Крива Паланка. Присуствуваа членови и симпатизери на партијата.

Претседателот на ОМ, господинот Љубе Бошкоски во својот говор истакна дека ОМ ниту ја напуштила идеологијата на ВМРО, ниту ја напуштила ВМРО, туку напротив, Обединети за Македонија и членовите се чуварите, последните бранители на ВМРО.

Говорот на Претседателот на Обединети за Македонија, господинот Љубе Бошкоски: