Месец: м.г

Искршен штабот на Обединети за Македонија во населбата Драчево

Денеска во раните утрински часови искршен е штабот на Обединети за Македонија во населбата Драчево.

Им порачуваме на политичките криминални опоненти дека вандализмот нема да ја смени изборната слика во Драчево и Македонија во Македонија дојде животот и слободата на централно ниво и истото ќе се случи  на локално ,без разлика на користењето на нечисти методи од страна на опозицијата.

 

Ги повикуваме надлежните органи да го расчистат овој настан и сторителите да бидат најстрого казнети.

Фотографија на Front.mk.

Фотографија на Front.mk.Фотографија на Front.mk.