Ден: д.м.г

Претседателот Љубе Бошкоски на Илинден во Крушево

Почитувани членови и симпатизери на ОМ и граѓани на Република Македонија,

Ве известуваме дека по повод 2ри Август, денот на Илинденското Востание, Претседателот Љубе Бошкоски и делегација од Обединети за Македонија ќе присувствува во Крушево на церемонијата по повод овој голем ден.

Со почит,

ЦК Обединети за Македонија