Ден: д.м.г

12 години ДПМНЕ не реализираше ниту еден значаен проект за граѓаните на Ѓорче Петров

12 години ДПМНЕ не реализираше ниту еден значаен проект за граѓаните на Ѓорче Петров

 

Во општината Ѓорче Петров локалната власт предводена од Сокол Митровски не реализираше ниту еден значаен проект, напротив слика за неговото владеење се неискосени зелени површини смет на сите страни,рујнирани детски игралишта

.Волково без целосна канализациона мрежа неасвалтирани и неосветлени улици.Граѓаните на Ѓорче не заслужуваат да живеат во услови од 19 век во Ѓорче стигнуваат промени,нова локална власт која ќе служи на народот ќе ги слуша и решава проблемите на Ѓорчепетровци за кои оваа власт го изгубила слухот.

1mm2mmm3

m4

 

Центар за коминикации обединети за Македонија 23.07.2017