Месец: м.г

Делегација на Обединети за Македонија положи свежо цвеќе на споменикот на Ѓорче Петров

Фотографија на Обединети За Македонија Ѓорче Петров.

Делегација на Обединети за Македонија по повод 96 години од смртта на револуционерот Ѓорче Петров во реонскиот парк во Општината Ѓорче Петров положи свежо цвеќе на спомен обележјето на великанот за слободна Македонија

Фотографија на Обединети За Македонија Ѓорче Петров.