Раководството на Обединети за Македонија, денес оствари работна средба со Градоначалникот на Општина Центар

Раководството на Обединети за Македонија, денес оствари работна средба со Градоначалникот на Општина Центар, г. Андреј Жерновски, каде беа разменети мислења за актуелни теми, во врска со општевствените случувања, и воедно беше рафирмирана добрата соработка, со обострани заложби за продолжување на истата и во иднина.