ОМ-ја разбираме нервозата кај опозиционерот ДПМНЕ затоа што секојдневно членови ја напуштаат таа партија

Демант на политичката партија Обединети за Македонија во врска со изјавата на Груевски
Обединети за Македонија не е ничив привезок ни истото ќе биде ја разбираме нервозата кај опозиционерот ДПМНЕ затоа што секојдневно членови ја напуштаат таа партија и преминуваат во нашите редови времето на политичари кои сакаат да декларираат лажен патриотизам заврши.Ги охрабруваме чесните членови да продолжат да преминуваат во вистиската десница со што истата би се обединила околу вистинските демохристијански-десничарски вредности кој овааа гарнитура на ДПМНЕ не ги поседува.