Обединети за Македонија му дава целосна поддршка на лидерот на СДСМ Зоран Заев

На последната средба со лидерот на СДСМ Зоран Заев раководството на Обединети за Македонија му дава целосна поддршка во делувањето и враќањето на слободата и демократијата во Македонија и поддршка во понатамошните чекори.

18157655_847665505390642_2962884178328123719_n