Бошкоски од Прилеп: Ако треба да умирам или сојузи да правам со политичките чудовишта, тогаш смртта ќе ја изберам!

Коалицијата ВМРО за МАКЕДОНИЈА во Прилеп. Говор на претседателот на ОМ, господинот Љубе Бошкоски.

Posted by Ljube Ginoski on недела, 27 ноември 2016