Потпретседателот на ОМ Константин Кратовалиев претставник на коалицијата ВМРО за МАКЕДОНИЈА на дебата Избори 2016 24 вести

Потпретседателот на ОМ Константин Кратовалиев претставник на коалицијата ВМРО за МАКЕДОНИЈА на дебата Избори 2016  на 24 вести