Претседателот Љубе Бошкоски во работна посета на Струга, Крушево, Кривогаштани и Велгошти

Претседателот на Обединети за Македонија Љубе Бошкоски и носител во изборната единица број 5 од коалицијата ВМРО за МАКЕДОНИЈА во работна посета на Струга, Крушево, Кривогаштани и Велгошти.