Конвенција „ВМРО за Македонија“, говор на лидерот на Обединети за Македонија, Љубе Бошкоски

На промотивната конвенција на коалицијата “ВМРО за Македонија“ од салата на Македонската опера и балет беа упатени пораките до граѓаните да се обединат, да не ги делат партиите и да не внесуваат омраза помеѓу нив.