Формирана коалицијата „ВМРО за МАКЕДОНИЈА“

ВМРО-Народна партија, Обединети за Македонија и Достоинство денеска на прес конференција во Александар Палас официјално ја претставија коалицијата „ВМРО за Македонија“.

Говорот на Претседателот на Обединети за Македонија, господинот Љубе Бошкоски: